Hoe werkt het systeem?

De bedoeling van dit systeem is als volgt; u hangt een iPad of zet computer neer bij uw bar, en logt in op het barboek systeem. Nu kunt u eenvoudig barboeken aanmaken in uw korps en daarin gebruikers snacks/drank toewijzen. Het is mogelijk voor korps beheerders om nieuwe drankjes en snacks aan te maken.

Gebruikers kunnen inloggen op hun eigen account en zo hun eigen overzicht raadplegen. Ook kunnen ze hier hun openstaande tegoeden opheffen of zelfs een krediet omhoog opbouwen.