Hoe werkt het rondjes systeem?

Zodra u het rondjes systeem via de configuratie pagina ingeschakeld heeft is het rondje geven eenvoudig.

Ga zoals u altijd deed naar het barboek aanmaken scherm, u zult daar nu 2 extra velden vinden:

• Rondjes
  • Verantwoordelijke

Bij rondjes, vult u het aantal rondjes in wat de gebruiker wilt geven. Bij verantwoordelijke kunt u een gebruiker selecteren die verantwoordelijk is voor de rondjes.

Situatieschets:

Zodra gebruiker "Piet" 2 rondjes geeft in het barboek en "Hein" wilt een biertje en een cola, dan zullen de consumpties op de naam van Piet geregistreerd worden. Als Hein nu een 3e consumptie zou nemen, dan zal deze wel op Hein zijn account geregistreerd worden.